Οι αποστολές εντός Ελλάδος επιβαρύνονται με 5€ έξοδα αποστολής,ενώ για αγορές άνω των 60€ τα έξοδα αποστολής είναι ΔΩΡΕΑΝ Η εταιρεία ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε είναι η Γενική ταχυδρομική, με ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα διανομής, στην Ελλάδα. Σε περίπτωση που η περιοχή που διαμένετε δεν εξυπηρετείται από το δίκτυο της courier, το parizianista.gr θα σας αποστείλει την παραγγελία σας με εναλλακτικό τρόπο! Οι αποστολές στην Κύπρο επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής 15,00€ ανά παραγγελία, ενώ τα μεταφορικά είναι Δωρεάν, αν η παραγγελία υπερβαίνει τα 150€. Οι αποστολές στη Γερμανία, επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής 15,00€ ανά παραγγελία,ενώ τα μεταφορικά είναι Δωρεάν, αν η παραγγελία υπερβαίνει τα 150€

Έχετε το δικαίωμα να αλλάξετε το προϊόν που παραλάβατε εντός 14 ημερών με κόστος 5€ τα έξοδα αποστολής/αλλαγής και να ζητήσετε την αντικατάστασή του με άλλο μέγεθος ή άλλο προϊόν. Η διαδικασία είναι απλή και μπορεί να γίνει απλά με ένα τηλεφώνημα σας στο 2118009788 ή 2392112981 και ο πρώτος διαθέσιμος εκπρόσωπος μας θα σας βοηθήσει!Επιστροφές χρημάτων δεν γίνονται δεκτές!

 

1. Μέθοδος Αντικαταβολής. Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελία. Όταν έρθει στο χώρο σας ο υπάλληλος της εταιρείας courier, για να σας παραδώσει το δέμα, πληρώνετε μετρητά την αξία της παραγγελίας σας. 2. Πληρωμή μέσω PayPal. Η πληρωμή με PayPal γίνεται υπό τους αυστηρούς όρους συναλλαγών που επιβάλλει η εταιρεία PayPal. 3. Πληρωμή με κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό.(Ζητήστε μας να δώσουμε τα απαραίτητα στοιχεία για την τραπεζική κατάθεση)